You are currently viewing Се мислевте што да подарите за празниците што следат. HOPE го има одговорот

Се мислевте што да подарите за празниците што следат. HOPE го има одговорот

Денес нашето Кичево доби нова концептуална продавница.
Станува збор за брендот HOPE (ХОУП), на нашата кичевчанка Ангела, за кој и претходно сме пишувале.


Во продавницата ќе најдете рачно изработен накит и други додатоци, керамика, украсни предмети, рачно изработени свеќи од соин восок, а заедничко за сите нив е тоа што се изработени од еколошки безбедни материјали.

Оваа зима за Новогодишните и Божиќните празници имате можност да подарите уникатен подарок, па не пропуштајте ја можноста.

Продавницата се наоѓа на ул. Јанко Михајлоски.
Работно време: 14:00 до 19:00
Instagram: @hope_artsandcrafts
070319158

Leave a Reply