Миризлива свеќа изработена од 100% соин восок.

Свеќите се направени од високо квалитетен соин восок и, дополнително  се оплеменети со луксузни мириси. Мирисите ги менуваме периодично, така што доколку ви е важен мирисот пишете ни порака пред да нарачате, за да ви кажеме кои мириси ги имаме во моментов на располагање.

Соја восокот, за разлика од токсичниот парафинот гори многу подолго, при неговото горење не создава црн чад и не е штетен за вашето здравје.

Тоа значи дека нашите свеќи ви гарантираат вистинско арома уживање без непосакувани последици.

Дополнително нашите свеќи имаат интересни облици и форми, па може да ви послужат и како декор во вашиот дом.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Миризлива свеќа изработена од 100% соин восок.”

Your email address will not be published.