• Миризлива свеќа изработена од 100% соин восок. Quick View
  • Миризлива свеќа изработена од 100% соин восок. Quick View
  • ,
  • Миризлива свеќа изработена од 100% соин восок.

  • Свеќите се направени од високо квалитетен соин восок и, дополнително  се оплеменети со луксузни мириси. Мирисите ги менуваме периодично, така што доколку ви е важен мирисот пишете ни порака пред да нарачате, за да ви кажеме кои мириси ги имаме во моментов на располагање. Соја восокот, за разлика од токсичниот парафинот гори многу подолго, при неговото горење не создава црн…
  • Read more
 • Миризлива свеќа изработена од 100% соин восок. Quick View
  • Миризлива свеќа изработена од 100% соин восок. Quick View
  • ,
  • Миризлива свеќа изработена од 100% соин восок.

  • Свеќите се направени од високо квалитетен соин восок и, дополнително  се оплеменети со луксузни мириси. Мирисите ги менуваме периодично, така што доколку ви е важен мирисот пишете ни порака пред да нарачате, за да ви кажеме кои мириси ги имаме во моментов на располагање. Соја восокот, за разлика од токсичниот парафинот гори многу подолго, при неговото горење не создава црн…
  • Read more