Се мислевте што да подарите за празниците што следат. HOPE го има одговорот

Денес нашето Кичево доби нова концептуална продавница. Станува збор за брендот HOPE (ХОУП), на нашата кичевчанка Ангела, за кој и претходно сме пишувале. Во продавницата ќе најдете рачно изработен накит…

Continue ReadingСе мислевте што да подарите за празниците што следат. HOPE го има одговорот

Зошто да одберете органски памук

  • Post author:
  • Post category:Blog

Памукот е најчесто користеното природно влакно во производсвото на облека. Неговото производство бара огромни напори.Органскиот памук се одгледува и препаботува само со природни методи и во споредба со конвенционално произведениот…

Continue ReadingЗошто да одберете органски памук